Akumuliatorinis vakuuminis smulkintuvas STIHL SHA 140 (be akumuliatoriaus ir įkroviklio)

329.00

  • Profesionalus įrankis;
  • Didelė siurbimo galia;
  • Pagreitinto veikimo funkcija;
  • 55 litrų talpos surinkimo maišas;
  • IPX4 standartas apsauga nuo vandens purslų;
  • Galima naudoti triukšmui jautriose zonose;
  • Parduodama be akumuliatoriaus ir įkroviklio.

Turime sandėlyje

Aprašymas

Akumuliatorinis vakuuminis smulkintuvas STIHL SHA 140: greitam ir efektyviam lapų ir šiukšlių valymui nuo paviršių

Ypač aukštos kokybės STIHL SHA 140 akumuliatorinis vakuuminis smulkintuvas iš STIHL AP sistemos yra idealus profesionalams kraštovaizdžio sodininkystės, savivaldybės darbams ir priežiūros paslaugų srityje, pavyzdžiui, efektyviai siurbiant lapus, žolę ir gyvatvorių šakutes bei smulkinant juos tiesiogiai siurbimo metu mašinoje. Nesvarbu, ar dirbate ant asfalto ir betono, žvyro, vejų ir pievų ar gėlynuose, puiki STIHL SHA 140 siurbimo galia leidžia greitai atlikti darbus.

Jo tylus veikimas reiškia, kad galite naudoti STIHL SHA 140 akumuliatorinį vakuuminį smulkintuvą valymo darbams be klausos apsaugos. Naudojant patogų siurbimo srauto reguliatoriųsiurbimo galia gali būti laipsniškai reguliuojama ir pritaikoma pagal reikalavimą. Maksimaliam siurbimo galingumui SHA 140 turi pagreitinto veikimo funkciją, kurią galite patogiai aktyvuoti naudodami siurbimo srauto reguliatorių. Metaliniai smulkinimo peiliai užtikrina efektyvų susiurbiamų medžiagų smulkinimą, kuris tiesiogiai patenka į 55 litrų talpos surinkimo maišą. Maišą galima nuimti be įrankių, ir jis lengvai atidaromas bei uždaromas dėl tvirtų, patvarių metalinių sagtelių. Kitas SHA 140 privalumas yra STIHL oro srauto valdymo funkcija, kuri siūlo nuolat aukštą siurbimo galią, neatsižvelgiant į surinkimo maišo užpildymo lygį ir užterštumą. Be to, protingas STIHL SHA 140 dizainas leidžia vakuuminį smulkintuvą atidaryti be įrankių valymui, o siurbimo vamzdis lieka ant grindų.

STIHL SHA 140 akumuliatorinis vakuuminis smulkintuvas yra skirtas naudoti su papildomai įsigyjamu STIHL Smart Connector 2 A.

Visi STIHL AP sistemos akumuliatoriniai įrankiai sukurti reguliariam profesionaliam naudojimui, net ir nepalankiomis oro sąlygomis. Dėl šios priežasties jie yra sertifikuoti kaip atsparūs purslams. Šis efektyvumas taip pat patvirtinamas griežtais vidiniais bandymais. Purslų vandens bandymas atitinka, be kita ko, IPX4 standartą.

 

Savybės ir funkcijos

Apsauga nuo vandens purslų. IPX4 sertifikatas patvirtina apsaugą nuo vandens purslų iš visų pusių. Akumuliatoriniai įrankiai su šiuo sertifikatu yra sukurti kasdieniam naudojimui, net ir lietingomis sąlygomis.

 

Techniniai duomenys

Akumuliatorius:Nėra
Įkroviklis:Nėra
Variklio tipas:Akumuliatorinis
Akumuliatorinė sistema:AP sistema
Akumuliatoriaus tipas:AP
Įtampa, V:36
Garso lygis, dB(A):96
Oro srautas surinkimo režime, m³/val.:910
Surinkimo maišo talpa, l:55
Svoris, kg:5,1
Darbo laikas su AP 200 akumuliatoriumi iki, min:39
Darbo laikas su AP 300 akumuliatoriumi iki, min:48
Darbo laikas su AP 300S akumuliatoriumi iki, min:60
Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Akumuliatorinis vakuuminis smulkintuvas STIHL SHA 140 (be akumuliatoriaus ir įkroviklio)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *